Monday 19 April 2021

Renoveren of nieuwbouw?


Een gemiddelde woning gaat zo’n 50 jaar mee. Daarna zijn er vaak veel mankementen en is het tijd voor een grote opknapbeurt. Door huurders wordt dit vaak als zeer ingrijpend ervaren. Zij zitten een lange tijd met veel werkzaamheden en overlast en zijn niet makkelijk te overtuigen van de voordelen van het eindresultaat.

Binnen één maand van slopen naar intrekken

Genius Homes bouwt woningen 3D prefab. Van het slopen tot het betrekken van de nieuwe woning, is de doorlooptijd slechts één tot anderhalve maand. De bewoners worden compleet ontzorgd.

Zij hoeven enkel hun koffer voor een maand te pakken. Genius Homes kan zelfs zorgen voor het inpakken en opslaan van de spullen. Ook kunnen er tijdelijk wisselwoningen geleverd worden die later weer in het project geplaatst worden. De woning wordt vervolgens binnen een week, duurzaam gesloopt. Dat wil zeggen dat we bijna al het sloopafval recyclen. Daarna wordt de fundering aangebracht en kan de nieuwe woning die in onze fabriek gebouwd is, geplaatst worden. Na de laatste afwerkingen en/of aanbrengen van specifieke huurders opties, kunnen de huurders in hun oude vertrouwde straat, hun compleet nieuwe, duurzame en energie neutrale woning betreden.

Betaalbaar alternatief voor renoveren

Het renoveren van een woning in verouderde staat kost veel tijd en geld, maar wordt ook vaak gezien als de enige betaalbare optie. Dat is het niet. Zeker niet als er ook sprake is van een slechte fundering. Een volledig nieuwe, onderhoudsarme woning, naar wens van een architect vorm te geven is een betaalbaar alternatief. Bovendien zijn de woningen uiterst duurzaam gebouwd en energie neutraal of NOM wat ook op de langer termijn een financieel voordeel oplevert.

Neem voor meer informatie contact met ons op via: 085-3038175 of via info@geniushomes.nl.

Privacyverklaring